Om os

Mød søstrene og vennekredsen

Besøg vor nye hjemmeside

Danmark - og Norge...

Jesu Frugthave
Siden 1969 har huset Jesu Frugthave i Udby været centrum for Mariasøstrenes liv og virke i Danmark. Det tidligere børnehjem, Østervang, har gennemgået flere faser. Efter at tyske søster Phanuela i 1998 afsluttede sin mangeårige tjeneste i Danmark, bliver stedet nu drevet af danske venner knyttet til arbejdet.

Lidt mere historie...
Mariasøsterskabets hovedcenter ligger i Darmstadt i Tyskland. I 1958 besøgte en dansk organist,
Hr. Carstensen,  Kanaan i Darmstadt og blev fascineret af kaldet til et liv i daglig omvendelse og kærlighed til Jesus. Dette førte til at et nordisk center i Danmark blev startet i 1969. Derfra foregik en omfattende rejsetjeneste i hele Norden.

Nordens lille Kanaan

I 1980 blev det norske center Nordens lille Kanaan oprettet. Herfra drives nu arbejdet i Skandinavien og enkelte andre nordiske lande.
Klik her og besøg hjemmesiden:

Kanaanvennerne

De danske Kanaanvenner er en forening, som støtter op om Mariasøstrenes arbejde i Danmark. De ejer huset, som er stillet til rådighed for søstrene, og sørger i stor trofasthed for at både hus og have bliver holdt i stand.

          © De Evangeliske Mariasøstre, Staslundevej 7, Udby, 4300 Holbæk, Danmark.           Kontooplysninger: Reg.nr. 1551 / Kontonr.: 6559395 / IBAN: DK66 3000 0006 5593 95 / SWIFT-BIC: DABADKKK Alle rettigheder forbeholdes. Bibelcitaterne er fra den autoriserede oversættelse, © Det Danske Bibelselskab 1992.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang